MVM Veiling 9 Febr. 2013

De MSX-Vriendenclub Mariënberg (M.V.M.) organiseert een clubdag met MSX-veiling
 
De MSX is een Retro computer. Op dit moment worden de Retro-computers steeds populairder, om te verzamelen of om mee te spelen.
In Overijssel wordt iedere maand een retro-dag voor MSX-computers georganiseerd in Mariënberg. De M.V.M. computerclub is de grootste in Nederland. De club is heel actief bezig met deze oude MSX computer (de moeder van alle PC’s.)
Zaterdag 9 Februari 2013 is er een extra activiteit, namelijk een MSX veiling. Deze jaarlijkse veiling trekt ieder jaar weer vele verzamelaars en gebruikers uit het hele land. Ook mensen die hun oude computer niet willen weggooien, vanwege mooie herinneringen, nemen de spullen mee om er voor te zorgen dat de computer op een goede plaats terecht komt.
 
De verkoop gaat per opbod, en is niet bedoeld om de clubkas te spekken. De veiling is meer bedoeld om de hard- en software uit de vorige eeuw te redden van de vuilnisbak. En hier komen de mensen in tientallen op af. Van heinde en verre.
 
Heeft u overtollig MSX-materiaal of bent u op zoek naar koopjes, dan is een bezoek aan de club zeker de moeite waard.
 
De MSX-Vriendenclub Mariënberg (M.V.M.) bestaat al meer dan 15 jaar en ze organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een clubdag in Buurthuis ‘De Grendel’
aan de Wicher Hentostraat 17 in Mariënberg. De toegang is altijd GRATIS.
Op deze dagen komen alle oude MSX-computers weer tevoorschijn en herleven de oude tijden weer. Vele bezoekers, van jong tot oud, weten dan ook deze plek te vinden.
Deze computerfreaks kunnen maar geen afscheid namen van hun MSX- computers.
Zij noemen zich met recht de vriendenclub van de MSX,
 
De clubdag begint om 10.00 uur. Vanaf 11 uur kun je je spullen inleveren.
Iedereen kan nu rustig de items bekijken.
De veiling zelf zal rond 13.00 u beginnen. De opbrengst is geheel voor de verkoper. Op onze website staat nog meer informatie; http://www.m-v-m.nl
 
Tot slot is er ook aan de inwendige mens gedacht waardoor het dus niet noodzakelijk is om eigen eten en drinken mee te nemen. De club runt in eigen beheer de keuken.
De organisatie van deze clubdag is al jaren in handen van Gré Poortman. Voor meer info kun je bellen naar; 0546-673103, of mailen naar gpoortman@home.nl