MSX Vriendenclub Mariënberg

Deze site gaat over onze M.S.X. club. Onze club bestaat al meer dan 22  jaar en het gaat er heel gemoedelijk aan toe. De leden nemen hun eigen computer mee (alleen MSX computers worden toegelaten).

Iedereen is welkom om te kijken of het hem of haar bevalt. Bevalt het je, dan kun je lid worden, voor een redelijk bedrag. Zie ook het stukje over clubgegevens.

Elke tweede zaterdag van de maand hebben we een clubdag. Deze houden we in ons clubgebouw in Mariënberg. Vanaf het station is het maar een klein eindje lopen.

We hebben een heleboel leden die overal vandaan komen. We wisselen informatie uit en doen vaak leuke spelletjes, waarbij ook nog iets leuks te winnen is.

Denk aan het spelen van spellen met twee computers tegen elkaar, zoals Zeeslag, Blokslag, enz.
Verder wordt er veel Othello gespeeld en van alles en nog wat. Het staat een lid vrij om zelf iets op touw te zetten, b.v. een tekenwedstrijd. Het is natuurlijk niet verplicht om mee te doen, alles is vrijblijvend.

Het grote voordeel van een club is, dat als je ergens niet uit kunt komen, dan is er altijd wel iemand, die je kan helpen. Je kunt terecht met vragen over alles wat met de M.S.X. te maken heeft.

Ons clubgebouw is voorzien van een keuken, dus voor een natje en een droogje kun je hier goed terecht. Verder hebben we ons eigen clubblad waar een ieder vrijblijvend iets in mag zetten.

Mocht je iets meer willen weten dan kun je natuurlijk altijd bellen naar:

Gré Poortman – 0546-673103
gpoortman@gmail.com